FACEBOOK

LANGUAGE

CLIC2C: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ


Όπως όλοι γνωρίζουμε τα έντυπα μέσα στην Ελλάδα είναι χαμηλά στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Λόγο οτι οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο έχουν μπει για τα κόλα στην ζωή μας. Με αποτέλεσμα να γίνει μια προσπάθεια γεφύρωσης αυτών των δύο μέσων.

Και αυτό έγινε!

Δημιουργήθηκε το Clic2c που ενώνει το απλό και γνωστό σε όλους μας έντυπο μέσο (περιοδικά, εφημερίδες, αφίσες) με τις συσκευές μας (tablet, smartphone, iphone) και το διαδίκτυο, όλα αυτά μόνο με ένα κλικ!

Πώς γίνεται όλο αυτό;

Με ένα απλούστερο τρόπο!Ο χρήστης βλέπει μια εικόνα σε οποιοδήποτε έντυπο μέσο και ανοίγει την εφαρμογή του Clic2c που έχει στην συσκευή του και βγάζει φωτογραφία την εικόνα που του έκανε εντύπωση. Τώρα η εικόνα που έβγαλε φωτογραφία από πίσω της έχει ένα κρυφό watermark (υδατογράφημα) και σε στέλνει μέσα από το διαδίκτυο σε ένα site.

Με αυτό τον τρόπο η στατική εικόνα που ο χρήστης έβλεπε μπροστά του έχει «επεκταθεί», όχι απλά με νέο περιεχόμενο, που δεν έχει την ανάγκη να είναι αποθηκευμένο ή τοποθετημένο μαζί της, αλλά με περιεχόμενο που δε θα μπορούσε καν να απεικονιστεί μαζί της (video, ιστοσελίδες, διαγωνισμοί, υπηρεσίες κλπ).


Και αν δεν πιστεύεται πως κάτι τέτοιο γίνεται δέστε το video που έχει ανάρτηση η υπεύθυνη για την διάθεση της εφαρμογής στην Ελλάδα η εταιρία Fast River.


 

3 σχόλια:

Comment on the article